Politica Disclaimer

Această exonerare de răspundere („Disclaimer”) stabilește orientările generale, divulgările și termenii utilizării de către dvs. a site-ului web gmgtrans.eu („Site-ul web” sau „Serviciul”) și a oricăror produse și servicii conexe (denumite colectiv „Servicii”). Această Disclaimer este un acord obligatoriu din punct de vedere juridic între dumneavoastră („Utilizator”, „tu” sau „al tău”) și GMGTRANS LTD („GMGTRANS LTD”, „noi”, „noi” sau „al nostru”). Prin accesarea și utilizarea Website-ului și a Serviciilor, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați termenii acestei Disclaimer. Dacă intrați în această exonerare de răspundere în numele unei întreprinderi sau al unei alte entități juridice, declarați că aveți autoritatea de a lega această entitate de această exonerare de răspundere, caz în care termenii „Utilizator”, „dvs.” sau „al dvs.” se referă la această entitate. Dacă nu aveți o astfel de autoritate sau dacă nu sunteți de acord cu termenii acestei Disclaimer, nu trebuie să acceptați această Disclaimer și nu puteți accesa și utiliza Site-ul și Serviciile. Recunoașteți că această Disclaimer este un contract între dvs. și GMGTRANS LTD, chiar dacă este electronic și nu este semnat fizic de dvs. și guvernează utilizarea de către dvs. a Site-ului și a Serviciilor.

 

Reprezentare

 

Orice opinii sau opinii reprezentate pe Site aparțin exclusiv creatorilor de conținut și nu reprezintă acele persoane, instituții sau organizații cu care GMGTRANS LTD sau creatorii pot sau nu pot fi asociați în calitate profesională sau personală, cu excepția cazului în care se specifică în mod explicit. Orice opinii sau opinii nu sunt menite să maligne orice religie, grup etnic, club, organizație, companie sau individ.

 

Conținut și postări

 

Nu aveți dreptul să modificați, să imprimați sau să copiați nicio parte a Site-ului web și a Serviciilor. Includerea oricărei părți a Site-ului și Serviciilor într-o altă lucrare, fie în format electronic sau în altă formă sau includerea oricărei părți a Site-ului și Serviciilor pe o altă resursă prin încorporarea, încadrarea sau în alt mod fără permisiunea expresă a GMGTRANS LTD este interzisă. Recenzii și mărturii

 

Mărturiile sunt primite sub diferite forme printr-o varietate de metode de depunere. Mărturiile nu sunt neapărat reprezentative pentru toți cei care vor utiliza Serviciile, iar GMGTRANS LTD nu este responsabilă pentru opiniile sau comentariile postate pe Site și nu le împărtășește neapărat. Toate opiniile exprimate sunt strict punctele de vedere ale posterului sau recenzentului.

 

Mărturiile afișate sunt date verbatim, cu excepția corecțiilor gramaticale sau de scriere a erorilor. Este posibil ca unele mărturii să fi fost editate pentru claritate sau să fi fost scurtate în cazurile în care mărturia originală a inclus informații străine care nu au relevanță pentru publicul larg. Mărturiile pot fi revizuite pentru autenticitate înainte de a fi postate pentru vizualizare publică.Despăgubiri și garanții

 

Precizia, fiabilitatea şi caracterul complet al informaţiilor şi conţinutului, distribuite prin sau legate, descărcate sau accesate de pe Site şi Servicii nu este garantată de GMGTRANS LTD. Informațiile de pe site sunt doar cu scop informativ general și nu sunt destinate să ofere niciun tip de consiliere profesională. Vă rugăm să solicitați asistență profesională în cazul în care aveți nevoie. În plus, informațiile conținute pe site și orice pagini legate de și de la acesta pot fi modificate în orice moment și fără avertisment.

 

Modificări și modificări

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Disclaimer sau termenii săi referitoare la Website și Servicii în orice moment, în vigoare la postarea unei versiuni actualizate a acestui Disclaimer pe Website. Când vom face acest lucru, vă vom trimite un e-mail pentru a vă notifica. Continuarea utilizării Website-ului și a Serviciilor după orice astfel de modificări va constitui consimțământul dvs. pentru astfel de modificări.

 

Acceptarea acestei exonerări de răspundere

 

Confirmați că ați citit această Disclaimer și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acesteia. Prin accesarea și utilizarea Site-ului și Serviciilor, sunteți de acord să respectați această Disclaimer. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestei Disclaimer, nu sunteți autorizat să accesați sau să utilizați Site-ul și Serviciile.

 

Contactaţi-ne

 

Dacă doriți să ne contactați pentru a înțelege mai multe despre această Disclaimer sau doriți să ne contactați în legătură cu orice problemă legată de aceasta, puteți face acest lucru prin intermediul formularului de contact sau trimiteți un e-mail la manugrosu@gmgtrans.eu

 

Acest document a fost actualizat ultima dată la 28 noiembrie 2020